Спасибо за заявку!

Мы свяжемся свами в ближайшее время

Записаться на консультацию

Заказать звонок

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Цей документ описує політику конфіденційності для сайту granate.com.ua (далі–Сайт) Клініки Стоматологіі "Гранат" (ТОВ "Вадивіт"). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація. Збір та використання персональних даних Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для запису на консультації, замовлення зворотного виклику або надання інших послуг, задля виконання яких вони будуть необхідні. Після заповнення будь-якої з цих форм, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Клініка Стоматологіі "Гранат" можез берігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про підприємництво", НД ТЗІ2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу". Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років. На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності. Якщо Ви непогоджуєтесь з даною політикою конфіденційності та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт. Зміна політики конфіденційності Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї політики конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана політики конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.
г.Киев, м. Выставочный центр;
ул. Михаила Ломоносова 46/1, напротив NOVUS.

044-36-36-003 073-558-29-29 095-558-29-29 096-568-29-29 073-279-60-27